MIKKELI  Porrassalmenkatu 20  |  015 760 0200
MA-PE 8:30–20  |  LA 9–18  |  SU 12–16

ANTTOLA  Vanhanpappilantie 1  | 015 660 062
MA-PE 9–16 (suljettu 12–12:30)

Pehmeä,värikäs, joustava, huomaamaton, huoleton ja lääkinnällistä silikonia, tätä kaikkea Luneten kuukuppi on.

 

Naisena oleminen on upeaa, mutta kuukautisten aikana elämä saattaa monesti tuntua siteiden ja tamponeiden kanssa taistellessa "ei-niin-upealta-ajalta". Ensimmäisten kuukautisten kanssa yhteiseloa opetellessa ovat siteet aina kuitenkin ensisijainen vaihtoehto ja vasta myöhemmällä murrosiällä moni ottaa käyttöönsä tamponit. Kun ikää on jo hieman kertynyt ja harjoitusta "menkkojen" kanssa elämisestä tullut, voi vaihtoehtona miettiä myös erilaisten kuukautissuojien käyttöön ottamisesta. Kuukuppi on myös yksi mainio suoja kuukautisten aikana, mutta yleensä kaikista tuntemattomin ja jopa hieman kummastuttava. Onneksi suomalainen valmistaja Lunette on tehnyt mainiota valistustyötä viime vuosien aikana kuukupista ja sen erinomaisuudesta, sillä moni kärsii turhaan kuukautisista huonojen suojien kanssa, jotka saattavat jopa rajoittaa elämää joka kuukausi.

 

Luneten kuukupit ovat olleet markkinoilla vuodesta 2005 asti ja keränneet heti alusta saakka suosiota sekä Suomessa että maailmalla. Suomessa valmistetut ja pakatut kuukupit ovat tehty tutkitusta ja useista testeistä läpäisseestä lääkinnällisestä silikonista, joka takaa muotoilun ja pehmeyden ensiluokkaisuuden. Luneten tuotteilla on Suomessa Avainlippu- sekä Desing from Finland-merkit takaamassa suomalaisen laadun ja muotoilun kuukupeissa, jolloin tiedät ostaessasi saavasi parasta laatua joka kuukautisten ajaksi.

 

Lunette kuukupit 

 

Mutta mikä on näiden pienten värikkäiden kuppien taika? Luneten kuukuppien ihanuus ja koukuttavuus perustuu tuotteen helppokäyttöisyyteen sekä ekologisuuteen. Vielä kermana kakun päällä, tuotteet ovat myös harjoittelun jälkeen erittäin miellyttäviä käyttää, jopa ei-niin-miellyttävien kuukautisten aikana. Kuukupin idea perustuu siihen, että kahdesta kuppikoosta valitaan itselle sopivin kuukautisvuodon ja oman intiimialueen koon mukaan. Kun sopiva koko (puhumattakaan väreistä) on löytynyt, kuppi valmistellaan kuukautisia varten keittämällä se väljässä vedessä ja puhdistamalla se sille sopivalla pesunesteellä. Nyt kuppi on käyttövalmis kuukautisiasi varten! Seuraavaksi on hyvä hieman harjoitella erilaisia taittelutapoja ja löytää niistä mieluisin, millä asettaa kuppi sisällesi. Tämän jälkeen voit nauttia elämästä tavalliseen tapaan myös kuukautisten aikana, urheilemalla, uimalla, saunomalla, pitämällä juuri sellaisia pikkuhousuja kun haluat joita siteet eivät rajoita. Siispä kuukupin kanssa elämä voi olla myös kuukautisten aikana ihanan huoletonta, kunhan kuppia muistaa vain tyhjentää vähintään 12h välein ja puhdistaa sen huolellisesti tyhjennysten välissä aina kun mahdollista! 

 

Luneten kuukupit ovat  myös ekologisia vaihtoehtoja muille kuukautissuojille, sillä oikein käytettynä ja puhdistettuna, suoja toimii vuosia tukena menkkojesi aikana. Se on myös erittäin käytännöllinen matkoilla ja mukaan otettavaksi, sillä pieni kuppi pysyy matkassa mukana omassa säilytyspussissaan huomaamattomasti. Kuukupeille Lunette on kehitellyt arkeasi helpottavat puhdistustuotteet, jotka eivät vahingoita kuppia ja pitävät sen hygieenisena käyttökerrasta toiseen. Luneten puhdistusneste on oiva apu kun juokseva puhdas vesi on lähellä, kun taas puhdistuspyyhkeet ovat matkassa mukana helpoin vaihtoehto! Näillä molemmilla voit myös viimeistellä puhdistukset päivittäin ja pyykeillä putsata kupin säilytyskuntoon kun "se aika kuusta" on ohi.

 

Lunette puhdistustuotteet

 

Lisätietoa Luneten kuukupeista ja kuukautisista löydät sekä apteekeista että Luneten kuukautisoppaista sekä sivulta https://fi.lunette.com/ . Luneten omilta sivuilta löydät myös kaiken tarvittavan tiedon kupin käyttöön ja erilaisiin taittelu- ja pesumahdollisuuksiin. Tule siis apteekkiimme tutustumaan kuppeihin ja helpotetaan myös sinunkin arkeasi kuukuppien avulla!